Вашата Райска Градина
градински-център-далиа
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Същинското озеленяване е вече следствие от изградения ландшафтен проект и поливна система, но не на всяка цена. Ние от Градински център Далия – Пловдив имаме многогодишен опит в озеленяването, което ни позволява да бъдем гъвкави и според ситуацията винаги да вземем най-доброто решение за вашата градина. Огромното ни предимство е, че всеки наш клиент може да види и пипне всяко едно от растенията, което ние ще предложим. Купувате това, което виждате и ако нещо не ви допада или вие имате друга идея кое къде да бъде, веднага може да ви предложим заместител със сходни подходящи характеристики растение за конкретното място. След като вече сте видели всички растения и сте усетили, че ТЕ ще са част от вашата градина, ние се заемаме с подготовката на почвата и същинското сеене.

Много важна част от градината е моравата. С нашия дългогодишен опит и съобразно условията във вашата градина ние ще ви посъветваме каква тревна смеска е най-подходяща за вас. Дали ще е за слънце, сянка, универсална или силно издържлива на отъпкване зависи както от структурата на градината така и от начина, по който вие възнамерявате да я експлоатирате. Важно правило е, че след приключване на сеенето на тревата градината не трябва да бъде отъпквана до израстването на вече здрав и плътен тревен килим. За по нетърпеливите ни клиенти предлагаме и поставяне на тревен чим, чийто моментален ефект винаги възхищава и най-претенциозните.

Изключително важно е след приключване на работа в градината, тя бъде пазена докато младата трева и растенията укрепнат и развият здрава коренова система. Затова ние винаги препоръчваме на нашите клиенти след нас в градината да не влизат повече никакви „майстори“, които със своята невнимателност и незнание могат да причинят наранявания по вече засадените растения и тревен килим.

И не на последно място да не забравяме, че целта на вашата градина е да създаде една уютна среда за обитаване и отмора, извън вашия дом и да ви откъсва от напрегнатото ежедневие, внасяйки спокойствие в живота ви.