Вашата Райска Градина
градински-център-далиа
АВТОМАТИЗИРАНИ ПОЛИВНИ СИСТЕМИ

В нашето забързано ежедневие подземната автоматизирана поливна система е изключително важна и полезна част както за градината, така и за вас. Тя осигурява добрия вид на растенията и ви пести средства и труд. За реализирането й се преминава през няколко етапа:

Проектиране
Всеки двор, градина, парк е със своя специфика като размери, видове растения, почви, водоизточници и други. Поради тази причина трябва всичко да се сметне и изчисли предварително. По този начин ще сметнем водния дебит, разположението на разпръсквачите, типовете и разпределението на тръбите и избора на програматор.
Изграждане:
В изграждането на автоматизираната поливна система се следва предварително изградения проект. Но не винаги това, което е на хартия съвпада с реалните условия. Затова е много важно монтажът да се извърши от хора с опит не само в изграждането на напоителни системи, а и озеленители. Ние от Градински център Далия – Пловдив се стараем да обхванем пълната гама в изграждането на Вашата райска градина. Понеже имаме достатъчно опит и знаем КОЕ, КЪДЕ и КАКВО ще желае всяко растение ние съобразяваме всичко предварително, за да няма бъдещи ненужни поправки. Това което ни прави предпочитан партньор е нашето старание винаги да търсим оптималния паритет: ЦЕНА – КАЧЕСТВО.
Поддръжка:
Правилната поддръжка на поливната система ще осигури дълъг и безпроблемен неин живот. Понеже ние винаги се стараем да сме в полза на нашите клиенти след приключване на обекта оставяме пълен комплект от скици за това къде какви тръби минават, къде какви разпръсквачи и дюзи има, упътване на електронния програматор и безценни съвети за лесна и безпроблемна експлоатация на вече вашата поливна система. Ние винаги оставаме на ваше разположение за въпроси, свързани със системата, напълно безплатно. А ако нямате нужното време и физическа възможност ние срещу скромна сума може да се заемем с поддръжката на вашата поливна система.
.